Öyle bir filmdi ki :)

Bu akşam kuzenim ve kardeşimle sinemaya gitmek için sözleştik, Cehennem Melekleri 3’e. Gittik de. Fakat benim “Öyle bir filmdi ki :)” dediğim film o değil!

Seans akşam ondaydı ve çıkmadan önce kardeşimle dışardan bir şeyler söyledik, yemek yerken de internette komedi kategorisinde karşıma çıkan filmlerden birini açtım; ismi ilgimi çekmişti: Miss Pettigrew Lives for a Day, Türkçe’ye Öyle bir gündü ki diye çevrilmiş.

Daha önce izlediğim pek çok filmden farklıydı. Bir an gülümserken birden kalbinizi burkan ve bu sırada size sahip olduğunuz maddi değerlerin kıymetini hatırlatan, aynı zamanda da sahip olamadığınız erdemler hakkında sizi düşünmeye iten, bence, çok hoş bir filmdi :)

Erdemli bir insanın başına gelen olumsuzluklar karşısında ne kadar vakur durduğuna şaşırdım ve aşka bakışına da hayran kaldım.

Miss PettigrewFrances McDormand‘ın oyunculuğunu da çok sevdim, kendisini tebrik ediyor ve ona teşekkürlerimi sunuyorum :)

Daha fazla ipucu verip izlemek isteyenlerin keyfini kaçırmak istemem. Bu filmi benim tavsiyemle izlemeye karar verirseniz, umarım en az benim kadar beğenirsiniz :)